سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دوربین مداربسته / اخبار / تجهیزات حفاظتی /نصب دوربین مداربسته

برای پیشگیری از سرقت خانه خود چه کاری انجام داده اید؟

    نظر

طبق بررسی های انجام شده، آمار سرقت منازل به دلیل شرایط سخت اقتصادی از سال 1398 بیش از 12 درصد افزایش یافت تا اینکه به دلیل شروع ویروس کرونا و آزادی زندانیان و همچنین در خانه ماندن اکثریت مردم در سه ماه اول سال 98، آمار این سرقت ها به 5 درصد از 12 درصد کاهش یافت. اما با آزادی زندانیان در سال 1399 و سپری شدن روزهای کرونایی، آمار سرقت از منازل بصورت مسلحانه بیشتر شد و متاسفانه راهکاری جهت پیشگیری بیشتر از این سرقت ها اتخاذ نگردید!

اگر به دنبال راهکار مناسبی جهت حفاظت مضاعف از محل سکونت خود هستید این مقاله را مطالعه کنید! در این مقاله خواهید آموخت:

  • دلایل سرقت چیست؟
  • سارقان چه کسانی هستند؟
  • انگیزه از یک سرقت چیست؟
  • روش های سرقت چیست؟
  • در یک سرقت از چه ابزار هایی استفاده میشود؟
  • راه های محافظت از منزل چیست؟
  • نکات تکمیلی محافظت
  • ابزار های مناسب حفاظت چیست؟

دانستن تمامی 8 مورد فوق باعث ایجاد زندگی سالم و با آرامش در تمامی جهات میشود، دانستن اینکه محل زندگی شما دیگر امن نیست و یا فردی بدون اجازه شما وارد این مکان شده است تمامی افراد خانواده را مورد آزار روحی و روانی قرار میدهد. متخصصان با اطمینان بر این موضوع که شرایط زندگی و وضعیت مالی خیلی سخت‌تر از گذشته است و همین هم دلیل دزدی در منطقه هایی شروع شده است که قبلا اصلا دزد نداشت، بر این موضوع تحقیقات خود راشروع کرده اند.

خبر آزادی 11 هزار و 356 نفر از مجرمان سابقه‌دار، به دلیل وجود بیماری کرونا، از زندان یکی از موضوعاتی است که آنها تحقیقات خود را از آن شروع کرده اند وتحلیل وبررسی موارد ذکر شده در بالا که حاصل تحقیقات کارشناسان مربوطه به ویژه کارشناسان دادگستری میباشد، میتواند کمک ویژه ای به هموطنان گرامی باشد تا از آسایش و آرامش روانی و مالی خود به خوبی محافظت کند.

1- دلایل سرقت چیست؟

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با بیان اینکه در مقایسه با سال گذشته شاهد افزایش 22 درصدی انهدام باندهای سرقت منزل هستیم، اعلام کرد: سرقت از منازل در سال جاری افزایش داشته و علت این افزایش، نگهداری وجوه نقد و اموال با ارزش توسط برخی شهروندان در منازل است. از داشتن وجه نقد، طلا و ارز در داخل منزل حتی با وجود گاوصندوق باید خودداری نمود.

از آنجایی که اکثر سرقت ها با علم بر وجود اشیاء قیمتی و طلا و ارز ویا حتی لوازم گران قیمت منزل انجام میشود باید محل مذکور حتما تجهیزات محافظتی نظیر دزدگیر اماکن ایمن شود. جالب توجه است. جرم سارقان از نگاه دادگاه به تعزیری و حدی و سرقت مسلحانه از منزل و سرقت مسلحانه از سازمان های دولتی و بانکداری و… تقسیم میشود و مجرمان در کمترین حالت به 3 ماه و در بیشترین حالت تا 35 سال حبس توام با شلاق محکوم میشوند.

2- سارقان چه کسانی هستند؟

بنا به تحقیقات انجام شده اکثریت افراد سارق دارای سوابق اعتیاد بوده و افراد بسیار کمی از آنها که جزئی از یک باند خلافکاری بزرگ به شمار میرفتند ورزشگاران حرفه ای بوده اند. ولی در هرحال تجربه نشان داده برخی از خلافکاران به ظاهر توبه کرده و بخشیده شده اند اما با سخت شدن شرایط و کمبود بودجه برای گذران زندگی بی آنکه به دنبال شغلی آبرومند باشند به دوران خلافکاری و سرقت خود بازگشتند.

این افراد تجربه کافی برای سرقت یک واحد مسکونی را دارند ولی به دنبال سوژه ها و پروژه های سرقت آسان و سریع میگردند. از این رو استفاده از سیستم های امنیتی کافی برای واحد مسکونی میتواند انگیزه این افراد را برای سرقت به شدت کاهش دهد.

3- انگیزه از یک سرقت چیست؟

سارقان در سرقت اموال دیگران انگیزه های مختلفی دارند، انگیزه برخی از سارقان، فروش مال دزدی شده و بدست آوردن پول است. برخی از سارقان نیز برای انجام برخی از جرایم سرقت می کنند، مثلا سرقت خودرو و استفاده از آن در آدم ربایی یا قاچاق مواد مخدر و یا ارتکاب جرایم دیگر. انگیزه برخی از سارقان نیز استفاده از مال مسروقه است. بنابراین پس از آنکه دزدی صورت گرفت، سارق یا سارقان قصد نقد کردن این اموال را دارند و غالباً هدف از سرقت، تحصیل و به دست آوردن وجه نقد است.

4- روش های سرقت چیست؟

تمامی سارقان حرفه ای و نیمه حرفه ای روش های مختلفی برای سرقت دارند و بخاطر جواب گرفتن از این روش ها به هنگام سرقت و تکرار کردن آنها نام های متعددی برای این روش ها گذاشته اند. در ادامه چند روش مهم آنها را نام برده و به اختصار هر یک را توضیح میدهیم:

  • توپ‌زنی
  • کاغذ سفید
  • مرد عنکبوتی

موارد ذکر شده از جمله شیوه هایی است که سارقان امروزه از آنها برای سرقت منازل استفاده می‌کنند. سارقان بیشتر اوقات از راهکارهای حرفه‌ای برای سرقت استفاده می‌کنند که آگاهی از آن‌ها می‌تواند راهکاری برای پیشگیری از سرقت باشد. تمامی افراد عضو یک باند سرقت هر یک از شیوه های متفاوت سرقت و شگرد های خاص خود برخوردار هستند به عنوان مثال شیوه توپی زنی، سرقت با کاغذ سفید، سرقت از طریق سیم به سیم کردن کابل‌های آیفون، بالارفتن از دیوار، ورود به خانه با تعداد زیاد کلید آن‌هم پس از زاغ زنی و … از شیوه ها و شگرد‌های سرقت از منازل است.

نکته اصلی این است که سارقان در هر سرقت دقیقا میدانند از چه شگردی جهت پیش برد اهداف خود استفاده کنند. آنها به تنها چیزی که فکر میکنند لحظه شیرین وصال به پول ها و طلاها و… است. شگرد تبهکاران برای سرقت با یکدیگر متنوع هست، برخی آنقدر نخ‌نما و تکراری است که کمتر کسی در مورد آن نشنیده و گاهی برخی از آن‌ها نیز خاص و مخصوص افرادی به خصوص است.

5- در یک سرقت از چه ابزار هایی استفاده میشود؟

بیشترین ابزار هایی که اکثر سارقان در سرقت از آنها استفاده میکنند به شرح زیر است:

  • دیلم
  • پیچ گوشتی 50 سانت
  • سنجاق
  • دسته کلید
  • چراغ قوه
  • سلاح سرد وگرم

6- راه های محافظت از منزل چیست؟

با بررسی تمامی موارد فوق به مهمترین مرحله یعنی راه های محافظت از محل سکونت میرسیم. با مطالعه موارد فوق بی شک بسیار نگران سلامتی و امنیت محل سکونت خود میشویم ولی چه کاری برای جلوگیری از این واقعه تلخ انجام دهیم؟

تمامی افراد فکر میکنند تنها اتفاق برای همسایه و هرکسی جز آنها اتفاق میافتد،درحالی که واقعا اینگونه نیست! مراحل سرقت شامل انتخاب پلن و انتخاب محل، بازدید از محل، شناسایی موقعیت های خروجی و ورودی، خیابان ها، و انتخاب خیابان وکوچه مورد سرقت، انتخاب چندین خانه، شناسایی خانه ها، اولویت بندی، تحت نظر گرفتن، انتخاب زمان مناسب، انجام عملیات سرقت، فرار، فروش و آماده شدن برای سرقت جدید می باشد.

اما کدوم مراحل از مراحل فوق را میتوانید برای سارقان مشکل ساز کنید؟

یکی از مراحلی که بیشتر از همه حائز اهمیت است مرحله شناسایی چندین خانه و شناسایی خانه و اولویت بندی آنها میباشد.

در هریک از این مراحل سارقان تمامی جوانب یک سرقت را در نظر میگیرند، منزل را بطور کامل بررسی میکنند، انواع ورودی ها مانند پنجره ها، درب ها، دیوارها، قفل ها و از همه مهمتر سیستم های امنیتی و نظارتی نظیر دزدگیر اماکن و دوربین های مداربسته و سیستم هوشمندسازی ساختمان و برق و حتی جعبه تلفن ورودی ساختمان را بازبینی میکنند.

7- نکات تکمیلی محافظت

  • پنجره های ورودی را حفاظ بزنید.
  • موقع نصب حفاظ حتما از صحت جوشکاری مطمئن شوید.
  • حتما از نرده های آکاردئونی لولایی استفاده کنید.
  • از ضخامت ریل نرده های آکاردئونی مطمئن شوید.
  • از شیشه های سکوریت جهت نصب پنجره ها استفاده کنید.
  • پنجره و درب حیاط خلوت را با نرده پوشش دهید و یا سقف ان را ایمن کنید.
  • حتما از قفل های برقی استفاده کنید زیرا قفل های معمولی با کارت های مترو باز میشود.
  • حتما از حفاظ های شاخ گوزنی برای حفاظت از دیوارها استفاده کنید.
  • محیط تاریک به هنگام شب موقعیت مناسبی برای مخفی شدن است. با لامپ و پرژکتور های مناسب نور مناسب داشته باشید.
  • از درب های ضد سرقت با ضخامت ورق 4 الی 6 میل استفاده کنید.
  • برچسب های تبلیغاتی درب ورودی خیابان را پاکسازی کنید.
  • برگ ها و آشغال های حیاط و جلوی خانه را هر روز تمیز کنید.
  • درصورت وجود درخت داخل و بیرون حیاط حتما آنها را مهار کنید تا مسیر بالا رفتن نداشته باشند.
  • از برچسب های “این مکان مجهز به سیستم دوربین و دزدگیر اماکن میباشد” استفاده کنید.
  • با همسایگان خود در ارتباط باشید.
  • از عادت هایی همچون مخفی کردن کلید نزدیک خانه و یا در جاکفشی و … بپرهیزید.
  • از عادت هایی همچون باز گذاشتن درب جهت خالی کردن زباله و… خودداری کنید.
  • از راه دادن افراد بدون کارت و مدارک معتبر جهت بازدید برای کنتور آب و برق و گاز خودداری کنید.
  • از تعمیرکاران مجاز و شرکتی جهت تعمیر و بازبینی وسایل داخلی استفاده کنید.
  • تا حد امکان از ورود افراد غیر آشنا به داخل خانه به هر دلیلی خودداری کنید.

 8- ابزار های مناسب حفاظت چیست؟

توجه داشته باشید رعایت تمامی موارد قسمت 7 الزامی میباشد ولی مهمترین عاملی که حتی بعد از سرقت، مأموران نیروی انتظامی به آن اشاره میکنند این است که چرا از دزدگیر اماکن استفاده نکردید؟ تمامی افراد در جواب میگویند ما که از سیستم دوربین مداربسته استفاده میکردیم.

در ادامه دو سیستم دوربین مداربسته و دزدگیر اماکن را باهم مقایسه می کنیم.

دوربین مداربسته جهت شناسایی افراد و باید بصورت دائم مانیتور شود و بخاطر اینکه مانیتورینگ ( تماشای آنلاین لحظه ای) نیازمند استخدام یک شخص برای تماشا ومانیتورینگ هست این کار کمتر از 10 درصد در ایران و تنها در مراکز اداری و شرکتی بزرگ انجام میشود. با این تفاسیر دوربین مداربسته تنها برای بعد از وقوع سرقت بکار میرود، درحالی که دزدگیر اماکن فقط به هنگام وقوع سرقت کارایی دارد. با نصب یک سیستم دزدگیر اماکن مناسب در منزل و نصب تجهیزات جانبی مناسب میتوانید به خوبی از منزل خود حفاظت کنید.

دزدگیر اماکن چیست و لوازم جانبی و تکمیل کننده آن چیست؟

دزدگیر اماکن یک پنل حفاظتی است که در تمامی اماکن مسکونی تجاری و صنعتی بکار میرود ولی این پنل به تنهایی کاربردی ندارد و با تجهیزات جانبی کامل میگردد وقابل استفاده خواهد بود. مثل اینکه یک ماشین پورشه بدون لاستیک داشته باشیم که عملا کارایی ندارد.

لوازم تکمیل کننده این سیستم دزدگیر اماکن چیست؟

همانطور که یک ماشین نیاز به لاستیک دارد برای حرکت ویک انسان برای دیدن وتصمیم گرفتن نیاز به دیدن وبینایی دارد یک سیستم دزدگیر اماکن نیز نیاز به دیدن وحس کردن دارد که این بینایی را تجهیزات جانبی به آن میدهد.

1- چشمی ها (سنسور های حرکتی)

-سنسور های داخلی مناسب برای فضاهای داخلی سرپوشیده بدون تابش مستقیم نور خورشید میباشند.

-سنسور های خارجی دارای PET بوده ومناسب فضاهایی همانند حیاط و.. میباشند.

-سنسور های پت دار مناسب برای آن دسته از افرادی هستند که داخل خانه حیوان خانگی مثل همستر ها و پرندگان وگربه و سگ نگهداری میکنند، که نمیتوانند از سنسور های معمولی استفاده کنند وبرای اینکه دزدگیر این حیوانات را سنس نکند و آلارم نزند نیاز به وصل کردن اینگونه سنسور ها هستند.

2- بیم خطی

3- بلندگو

4- آژیر

5- ریموت

  1. دوربین مداربسته
  2. قیمت دوربین مداربسته
  3. دوربین مدار بسته
  4. دوربین مداربسته
  5. خرید دوربین مداربسته
  6. خرید دوربین مدار بسته
  7. فروش دوربین مداربسته
  8. دوربین مداربسته هایک ویژن
  9. دوربین هایک ویژن
  10. دوربین مداربسته
  11. قیمت دوربین مداربسته
  12. دوربین مدار بسته